CrCon
Joline-HR-7618
Joline-van-den-Oever_Design-Fair_Foto-Florine-van-Rees

CREATIVE CONSULTANCY

     Als lifestyle redacteur met meer dan 10 jaar ervaring en een afgeronde studie Lifestyle & Design aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, ligt mijn interesse bij veel verschillende disciplines: van beeld tot tekst, fotografie en video, design en interieur, (inkoop)trends tot merkbeleving. Vandaar dat ik veelal de vraag krijg:

Weet jij..?
Een goede fotograaf, hoe ik mijn merk onder de aandacht krijg, een mooie fotoshootlocatie, hoe ik een magazine maak, met welk jong talent ik kan samenwerken, hoe ik een nieuwe doelgroep kan bereiken, hoe ik Instagram kan toepassen, waar en hoe ik mooie designmeubels voor mijn woning vind? Ik krijg veel uiteenlopende verzoeken die vragen om een waardevol antwoord.

De gouden tip
Ik denk graag mee. In een digitaal of fysiek adviesgesprek kan ik mijn ideeën en kennis met je delen.

Social story telling
Niet tevreden over de uitstraling van jouw Instagrampagina? Wil je weten hoe je rust en duidelijkheid aanbrengt in het gebruik van beeld en tekst? Hoe omschrijf je jezelf, jouw merk of bedrijf in je bio? Hoe gebruik je highlights? Wat is de juiste manier om tekst en tags toe te passen in stories? Hoe combineer je video en muziek in een Reel? Of moet je nog beginnen bij het begin: hoe plaats je überhaupt een post op Instagram? Geen zorgen, ik leg het je uit en we gaan samen met de bezem door jouw instagram-account. Want dat is tegenwoordig jouw belangrijkste digitale visitekaartje.

Interesse?
Neem contact op via
info@jolinevandenoever.com
voor het inplannen van een afspraak en het aanvragen van een offerte.

2023-02-03_HIG_234
Get-in-touch-Lilac
Get-in-touch-Lilac

© Copyright 2024 Joline van den Oever

© Copyright 2024 Joline van den Oever

View