Portret-Joline-van-den-Oever_Foto-Nicoline-Rodenburg_Het-Industriegebouw

Photography: Nicoline Rodenburg

Portret-Joline-van-den-Oever_Foto-Nicoline-Rodenburg_Het-Industriegebouw

Photography: Nicoline Rodenburg

OVER JOLINE

        Als design- en reisredacteur volg ik de ontwikkelingen op het gebied van Dutch design, duurzaam wonen en slow travel op de voet. Met veel interesse kijk ik naar wat er gebeurt in onze samenleving en hoe ontwerpers en creatieven daarop inspelen. Dat gaat niet alleen over mooie spullen of leuke plekken, maar ook over hoe mensen en merken hun steentje bijdragen aan een betere wereld en nadenken over duurzaamheid. Daarnaast ben ik graag eerlijk, ook als ik daarvoor zelf op de biechtstoel moet of mijn persoonlijke verhaal deel rondom design en de dood.

        Mijn waarnemingen, verhalen en foto’s deel ik graag, zowel online als in print, in beeld als in tekst, met een groot publiek. Titels waarvoor ik heb mogen schrijven en produceren zijn Volkskrant Magazine, Elle Decoration, VTwonen, VTverbouwen, Residence, Eigen Huis & Interieur, &C, Libelle, Margriet, Winq, SPOOR, AD Rotterdams Dagblad, De Morgen, Rotterdam Uitagenda en KoffieTcacao. Ook maakte ik een boek: Hotel Amour, waarin ik 101 smaakmakers vroeg naar hun favoriete hotel.

        Hier bekijk je mijn meest recente publicaties. Of lees meer over mijn woning in een voormalige kerk: The Altar Apartment, waarin Dutch & duurzaam design centraal staan. Van dag tot dag, kan je me volgen op Instagram. Benieuwd naar mijn werkplek? Lees dan dit interview met Het Industriegebouw. En wil je eens van gedachten wisselen? Schakel mij dan in als creatief consultant.

Get-in-touch-Camel
Get-in-touch-Camel

© Copyright 2023 Joline van den Oever

© Copyright 2023 Joline van den Oever

View