Portret-Joline-van-den-Oever_Foto-Nicoline-Rodenburg_Het-Industriegebouw

Photography: Nicoline Rodenburg

Portret-Joline-van-den-Oever_Foto-Nicoline-Rodenburg_Het-Industriegebouw

Photography: Nicoline Rodenburg

OVER JOLINE

        Als design- en reisredacteur volg ik de ontwikkelingen op het gebied van Dutch design, duurzaam wonen en slow travel op de voet. Met veel interesse kijk ik naar wat er gebeurt in onze samenleving en hoe ontwerpers en creatieven daarop inspelen. Dat gaat niet alleen over mooie spullen of leuke plekken, maar ook over hoe mensen en merken hun steentje bijdragen aan een betere wereld en nadenken over een duurzame toekomst. Daarnaast ben ik graag eerlijk, ook als ik daarvoor zelf op de biechtstoel moet of mijn persoonlijke verhaal deel rondom design en de dood.

        Mijn waarnemingen, verhalen en foto’s deel ik graag, zowel online als in print, in beeld als in tekst, met een groot publiek. Ook maakte ik een boek: Hotel Amour, waarin ik 101 smaakmakers vroeg naar hun favoriete hotel. Op dit moment werk ik aan mijn tweede reisgids die begin 2024 uitkomt.

        Bekijk hier mijn meest recente publicaties. Of lees meer over mijn woning in een voormalige kerk: The Altar Apartment, waarin Dutch & duurzaam design centraal staan. Van dag tot dag, kan je me volgen op Instagram. Benieuwd naar mijn werkplek? Lees dan dit interview met Het Industriegebouw. En wil je eens van gedachten wisselen? Schakel mij dan in als creatief consultant.

PUBLICATIONS

Volkskrant Magazine, Elle Decoration, VTwonen, VTverbouwen, Residence, Eigen Huis & Interieur, &C, Libelle, Margriet, Winq, AD Rotterdams Dagblad, De Morgen en KoffieTcacao.

CLIENTS

Het Nieuwe Instituut, ShowUP, Spierenburg Studio, Momedia, Uitgeverij Fjord. 

SERVICES

• Design and travel articles.
• Trend research & lectures.
• Creative consultancy.
• Social content.

Get-in-touch-Camel
Get-in-touch-Camel

© Copyright 2024 Joline van den Oever

© Copyright 2024 Joline van den Oever

View